Az ausztrál édesanya a Slow Cooker Recipes & Tips Facebook-oldal tulajdonosa. Nemrég posztolt egy képet, amin egy
sütőpapírral kibélelt sütőlap látható rajta avokádószeletekkel.
Elmondása szerint mindig szeletekre vágja a gyümölcsöt, sütőlapostól beteszi a fagyasztóba, azután átteszi egy fagyasztózsákba.
Hallottam, hogy lehet kapni fagyasztott avokádót, de nem találtam sehol. Szóval arra gondoltam, miért ne fagyasszam le én? Elképesztően jól működik. Veszek egy friss avokádót, felvágom, kiveszem a magot és feldarabolom. Sütőpapírral bélelt sütőlapra teszem és lefagyasztom
– magyarázza az édesanya.
Azt javasolja, hogy csak egy napig hagyjuk a fagyasztóban a sütőlapon. Felhasználás előtt hagyjuk egy kicsit kiengedni és máris készíthetünk belőle smoothie-t vagy szendvicskrémet.