Így marad zöld az avokádó húsa egész évben

avokádó
Vágólapra másolva!
Akik szeretik az avokádót, gyakran találkoznak azzal a jelenséggel, hogy a húsa hamar megbarnul – elrontva ezzel az étkezés élményét. Egy hozzáértő édesanya azonban felrobbantotta az internetet a trükkjével. E szerint egy évig is zöld marad az avokádó.
Vágólapra másolva!

Az ausztrál édesanya a Slow Cooker Recipes & Tips Facebook-oldal tulajdonosa. Nemrég posztolt egy képet, amin egy

sütőpapírral kibélelt sütőlap látható rajta avokádószeletekkel.

Elmondása szerint mindig szeletekre vágja a gyümölcsöt, sütőlapostól beteszi a fagyasztóba, azután átteszi egy fagyasztózsákba.

– magyarázza az édesanya.

Azt javasolja, hogy csak egy napig hagyjuk a fagyasztóban a sütőlapon. Felhasználás előtt hagyjuk egy kicsit kiengedni és máris készíthetünk belőle smoothie-t vagy szendvicskrémet.