Életlen a kés? Így élezze meg egyszerűen - videó

egy konyhából sem hiányozhat, konyhai eszköz
Nincs konyha kés nélkül. Gyakorlatilag minden alapanyag felszeleteléséhez egy jó késre lenne szükségünk, különben csak marcangoljuk az ételt. Szerezzen be egy jó minőségű séfkést, egy kisebb aprítókést, egy kenőkést, lekerekített heggyel, valamint egy hámozókést és egy recés élű kést is
Vágólapra másolva!
A folyamatos használat miatt egy idő után azt vesszük észre, hogy sem a késünk, sem az ollónk nem olyan már, mint fénykorában: a kés csak trancsírozza a paradicsomot, az olló sem visz már el a papíron kívül semmit. Csorbulhat továbbá a sajtreszelő is, ami szintén megnehezíti a mindennapi használatát. Még jó, hogy ezekkel az egyszerű trükkökkel könnyedén megélezhetjük konyhai eszközeinket.
Vágólapra másolva!