A kolumbiai sztárfocista meghökkentő bejelentést tett

Horizontal
Monaco's Colombian forward Radamel Falcao leaves the pitch after being substituted during the UEFA Champions League Group A football match between AS Monaco and Bruges at The "Louis II" Stadium, in Monaco on November 6, 2018. (Photo by VALERY HACHE / AFP)
Vágólapra másolva!
Érdekes interjút adott a France Footballnak az AS Monaco 33 éves sztárja, Radamel Falcao. A kolumbiai csatár a focikarriert követő időszakra is gondol, de sokakat meglepett azzal, hogyan képzeli el magát a visszavonulás után.

A támadó arról beszélt, hogy gyerekkorában nem egy focista, hanem minden idők legjobb kosarasa, Michael Jordan volt a példaképe, hozzá hasonlóan ő is kosarazott, valamint baseballozott. A játékos gyerekkorának nagy részét Venezuelában töltötte, ahol édesapja focizott, az országban pedig a baseball volt akkoriban a legnépszerűbb sport. A kis Radamel is megpróbálkozott a játékkal, és elmondása szerint egész magas szintig jutott.

Lesz-e baseballsztár Falcaóból? Forrás: AFP/Valery Hache

Kérdés, mennyire gondolja komolyan a kolumbiai gólzsák, akit 2020. június végéig szerződés köt a Monacóhoz, de a pletykák szerint már idén nyáron csapatot válthat. Sportágat még talán nem.