Leopárdmintás bikiniben mutogatta testét az Exatlon bombázója - videó, fotó

Szabó Franciska
Szabó Franciska
Fotó: Instagram
Vágólapra másolva!
Szabó Franciskát a TV2 nézői láthatták hosszú heteken át.
Vágólapra másolva!

Az Exatlon egyik legkedveltebb, legemlékezetesebb szereplője volt Szabó Franciska, annak ellenére, hogy nem tudott nyerni az évadjában, súlyos sérülés miatt kórházba került és fel kellett adnia a Dominikán forgatott sportrealityt. Akkor eléggé elkeseredett, mert nagyon jó eredményei voltak, minden esélye megvolt korábban, hogy elvigye a fődíjat.

Itt két újabb képe:

Szab Franciska 
Fotó: instagram.com/_francesca_szabo/
Szabó Franciska 
Fotó: instagram.com/_francesca_szabo/

Videón a fürdőzés:

Már 208 ezer követője van az Instagramon Szabó Franciskának, akit jó ideje az Egyesült Államokban él, pankrátori karriert épít elég sikeresen, de közben indul egy Power Slap nevű versenyen is, ahol a cél minél nagyobb pofont kiosztani a riválisnak, miközben el kell viselni annak ütéseit is. A korábbi cselgáncsozó, későbbi Exatlon-szereplő Sheena Bathory néven indul - a nevet alighanem Ecsedi Báthori Erzsébettől, Báthory magyar grófnőtől kölcsönözte, aki a történelmi Báthori-család szülötte. Báthori Erzsébet alakját rémséges és kegyetlen tettek legendái övezik, a vámpírszerű borzalmak egyik jelképe lett.  

Szabó Franciska nemrég akkora pofont adott egy másik nőnek, hogy az magatehetetlenül elzuhant, majd a földön próbált magához térni. A "magyar hurrikán", ahogy hívják őt az USA-ban, később egy ketrecharcos ellen bizonyíthatott nemrég Las Vegasban. A fogadóirodák szerint a magyar lány volt az esélyesebb, egyrészt eddigi gigászi pofonjai, másrészt a tapasztalata miatt, ugyanakkor az ellenfelet sem lehetett lebecsülni. Szabó Franciska, azaz Sheena Bathory végül nyert, de keserű volt neki ez a győzelem, mert az ellenfelét kizárták, ugyanis lábai nem érintették a földet, amikor megütötte őt.

Az All Star-évad győztese megszerezte a diplomáját

Mint írtuk, Szente Gréti büszkén újságolta a közösségi oldalán a nagy hírt, miszerint lediplomázott. A diplomaosztójáról mutatott fotókat a követőinek, melyek talárban látható, miközben diplomáját tartja a kezében. A 24 éves lány bejegyzéséből kiderül, hogy a Budapesti Corvinus Egyetemen végzett pénzügy és számvitel szakon, de az nem derül ki, hogy ezen a területen szeretne-e elhelyezkedni a jövőben.

Babát vár egy szereplő

Szabó-Thomka Hannát az Exatlon első szériájában ismerhették meg a nézők, majd később az All Star évadban is visszatért. A Kihívók csapatát erősítő Hanna 2022-ben ment férjhez, most pedig fotókkal tudatta, hogy hamarosan megszületik a kisbabájuk. Itt nézhet képet róluk.