Mixeld meg Sashát!

Vágólapra másolva!
Sasha, a progresszív-house egyik atyja remixversenyt hirdet. Mongoose című számára várja fiatal tehetségek átiratait, a nyertes track pedig megjelenik az Emfire netlabelnél, és a szerző még egy Ableton 7-est is kap.
Vágólapra másolva!

Sasha mindenféle stílusban várja a remixeket. A nyertes Mongoose-mixet az Emfire netlabel adja majd ki, az "elkövető" pedig egy, az élő-dj-zést segítő Ableton Live 7-es programmal lesz gazdagabb. Az ezüstérmes szerző jutalma egy Ableton Live LE lesz. Sasha a Beatport.com-ot kérte föl, hogy segítsen a verseny lebonyolításában.

A remixerek nincs más dolga, minthogy letöltik a Mongoose sávjait, amelyek mp3-ban és wavban is elérhetőek, illetve van egy négydolláros prémiumcsomag, mely az eredeti track mindegyik sávját tartalmazza.

"A Mongoose egy remek alap ahhoz, hogy remixeket lehessen gyártani rá, sok lehetőség van van benne"- mondta el Sasha. "Nagyon izgatott vagyok, hogy milyen pályamunkák érkeznek" - tette hozzá a nemrég Budapesten fellépő sztár-dj.

Az anyagokat február 11-ig a megadott e-mail-címre kell beküldeni. Győztest február 25-én hírdetnek majd, és a számok is ekkortól lesznek elérhetőek a netlabel oldaláról is.

A szervezők arra külön felhívják a figyelmet, hogy ha kiderül, hogy valaki nem jogtiszta mintát használt a pályamunka elkészítésekor, azt azonnal kizárják a versenyből.

party.[origo].hu

Az eredeti Mongoose