Pamela Anderson elveszítette magzatát

Vágólapra másolva!
Pamela Anderson néhány napja elvetélt - erősítette meg a pletykákat a színésznő szóvivője.
Vágólapra másolva!

Pamela Anderson amerikai színésznő, a Baywatch című sorozat sztárja múlt héten elveszítette magzatát - erősítette meg a hírt a US Weekly magazinnak a színésznő szóvivője, Tracy Nguyen. Anderson szerint a megfeszített munkatempó és a stressz okozta a vetélést.

"Pamela szeretne egy kicist egyedül maradni, és arra kér mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletét" - nyilatkozta Nguyen, majd hozzátette. - "De mindenképpen tovább próbálkoznak a férjével, mindketten nagyon szeretnének még egy gyereket."

A számítások szerint a 39 éves színésznő a terhesség első trimeszterében járhatott: bár augusztusban tréfálkozva megjegyezte egy rádióműsorban, hogy "lehet valami" a terhességéről szóló pletykákban, október legvégén már azt nyilatkozta, biztosan nem várandós.

"Mindenki arra vár, hogy belejelentsük, hogy gyerekünk lesz" - mondta Anderson a People magazinnak. - "De ez biztosan nem történik meg a közeljövőben. Mindenképpen szeretnénk gyereket, de nem most. Talán néhány hónap múlva... De igazából nem tudom. Istenre bízom a döntést."

Anderson idén augusztus elején ment feleségül zenész barátjához, a 35 éves amerikai zenészhez, Kid Rockhoz. A színésznőnek már van két fia egy korábbi Tommy Lee zenésztől, akivel évekig alkottak egy párt.