Négyszeres esküvő Pamela Andersonnak

Vágólapra másolva!
Négy alkalommal is örök hűséget esküszik párjának, Kid Rock zenésznek, Pamela Anderson, a Baywatch egykori főszereplőnője: nem tudtak ugyanis megegyezni, hol legyen az esküvő.
Vágólapra másolva!

Négy alkalommal is hozzámegy kedveséhez, Kid Rockhoz a 39 éves Pamela Anderson, aki egy sajtótájékoztatón elmondta: "Az első szertartás szombaton lesz, St. Tropez mellett. Azután újra lesz egy-egy esküvőnk Malibun, majd egy Detroitban, illetve Nashville-ben is. Minden helyszín különlegesen fontos az életünkben, ezért döntöttünk úgy, hogy mindenhol rendezünk egy kis ünnepséget. Egyiknek sem szánunk komolyabb szerepet, mint a többinek."

Bár a színésznő ezt nem mondta, de a négyszeres esküvőt indokolhatja a korábbi eljegyzésük felbomlása is: 2002-ben ugyanis a pár nem tudott megegyezni, hogy hol tartsák is az esküvőt. Most minden számukra fontos helyszínen rendeznek egy-egy szertartást.

Bár a Baywatch egykori sztárja nem árult el részleteket az esküvőről, a US Weekly című magazin kiderítette, hogy a ceremónia egy hajón lesz, és szárazföldi lagzi követi majd. A meghívottak között van Paris Hilton szállodaörökös, Sean "P. Diddy" Combs rapper és Cindy Crawford egykori szupermodell is. Azt, hogy milyen lesz a menyasszonyi ruha, teljes titokban tartja Anderson, de valószínűleg nem fehér bikiniben mondja majd ki a boldogító igent, mint ahogyan azt első esküvőjén - Tommy Lee rockzenésszel - tette.

Kid Rock abban engedett a kedvesének, hogy ezentúl Malibun élnek majd. "Tudom, hogy mennyire fontos neki Detroit" - mondta Anderson. -"Mindig is szoros kötélékek fűzték a szülővárosához, nem akarom, hogy úgy érezze, elszakítom őt az otthonától."

Kid Rock és Pamela Anderson 2001-ben találkoztak, és 2002-ben jegyezték el először egymást. Az esküvő időpontját soha nem tűzték ki, és 2003-ban szakítottak is, bár mindvégig baráti maradt közöttük a kapcsolat. Idén nyáron újra találkoztak, és alig néhány hét alatt úgy döntöttek, hogy összeházasodnak.

Anderson korábban Tommy Lee rockzenész felesége volt, meglehetősen botrányos házasságuk mindössze három évig tartott. Bár viharos körülmények között váltak el, Pamela egy nemrég készült interjúban elárulta, hogy még mindig szereti volt férjét: "Ha egyszer igazán szerettél valakit, hogyan is tudnád megtenni, hogy utána végképp elfelejted? Tommy a gyerekeim apja, és mindig különleges helye lesz a szívemben."