Annyit pénzt keres az OnlyFansszel a szőke bombázó, hogy a barátját is eltartja

Sharna Beckham
Sharna Beckham
Fotó: Instagram/Sharna Beckham
Vágólapra másolva!
A szőke bombázó annyi pénzt keres erotikus tartalommal, hogy a barátjának nem is kellene dolgozni. Az ausztrál szépség azt is elárulta, hogy osztják meg a kiadásokat.
Vágólapra másolva!

A 27 éves Sharna Beckham heti 800 dollárt (nagyjából 300 ezer forintot) keresett fogászati higiénikusként, amikor megismerkedett párjával, Rickyvel, aki teljes munkaidőben dolgozott, mint betonozó. A szőke, Ausztráliából származó szépség mostanra azonban már

 havi hat számjegyű összeget keres azzal, hogy szexi tartalmakat posztol az interneten az előfizetőinek.

Hatalmas jövedelemnövekedése pedig azt is jelentette, hogy barátja, Ricky már csak részmunkaidőben dolgozik. A betonozó már csak heti két-három napot dolgozik, amivel 1500 dollárt (kb. 540 ezer forintot) keres, illetve további 1500 dollárt is kap azért, hogy segít Sharnának vezetni az üzletet. A páros ugyanis úgy gondolja, hogy miután Sharna keresi a legtöbbet közülük, ezért kb. az övé az összes anyagi felelősség a kapcsolatban, amihez Ricky más módon próbál hozzájárulni.

Én fizetem a lakbért, az autóink üzemanyagát, (mindkét autót én vettem), az összes számlánkat, beleértve a telefonokat, az összes nyaralási kiadást én fedezem 

-  mesélte a szőkeség.

Azt is elmondta, hogy Ricky fedezi az élelmiszerek árát, a többi pénzt pedig a pénzügyi jövőjük megalapozására teszi félre. Ricky a jövedelme nagy részét félreteszi, ez a jövőbeli befektetéseinkre megy - idézi a dúskeblű szőkeséget a Metropol.