Letartóztatták George Michaelt

Vágólapra másolva!
Kábítószer birtoklásának gyanújával letartóztatta a brit rendőrség George Michaelt Londonban. A 42 éves énekesnek ez már nem az első ügye a hatóságokkal.
Vágólapra másolva!

George Michaelt szombaton kora reggel tartóztatták le, miután lakossági bejelentés érkezett arról, hogy az énekest az autójában látták a kormánykerékre borulva. Az énekesnél a kiérkező rendőrök C kategóriás drogokat találtak (ez a kábítószerek legenyhébb kategóriája a brit meghatározás szerint, ide tartoznak a kannabisz különböző származékai, illetve különböző nyugtatók, mint például a válium).

A rendőrség megerősítette, hogy George Michaelt letartóztatták, és óvadék ellenében szabadon engedték, de ügyének tárgyalására, jövő héten kell majd visszatérnie. A helyszínre mentőautót is küldtek, de orvosi ellátásra végül is nem volt szüksége az énekesnek.

George Michael legutóbb 1998 áprilisában került a lapok címlapjaira: ekkor történt az a nevezetes eset, amikor egy Beverly Hills-i nyilvános vécében tartóztatták le közerkölcsöt sértő magatartása miatt (egy másik férfival találták félreérthetetlen szituációban), és közmunkára ítélték. Az eset következtében az énekes nyíltan bevallotta homoszexualitását.

Az énekes egyébként úgy nyilatkozott tavaly egy, az életéről készült film kapcsán, hogy ez jelenti majd a nyilvánosságtól való visszavonulásának kezdetét. George Michael az egyik legsikeresebb brit előadó, összesen több mint 85 millió eladott lemezzel világszerte.