Zaklatják George Michaelt

Vágólapra másolva!
A brit rádiósok kedvence kezd elfáradni, egyre kevésbé bírja a koncertekkel és az utazással járó megpróbáltatásokat - de otthon sincs nyugta, ugyanis újra betörtek villájába, és rendszeresen zaklatják. A zenész Patience című albuma idén márciusban jelent meg, és májusra már dupla platina lett. A Round Here című kislemeze pedig november elején került a boltokba.
Vágólapra másolva!

A rendőrség nagy erőkkel keresi azt a személyt, aki betört az énekes észak-londoni otthonába - írja az NME. Az ismeretlen november 4-én hatolt be a hampsteadi birtokra, de sikerült kereket oldania, még mielőtt a hatóság a helyszínre érkezett.

A betörés előtt nyolc nappal egy 28 éves nőt találtak a helyszínen - a BBC szerint épp egy könyvet akart ellopni a neves előadó házából. George Michael a mai napig nem tett feljelentést az ügyben, de az tudható, hogy ugyanaz a hölgy még aznap éjjel visszatért, és megpróbált kapcsolatba kerülni az énekessel. Az ismétlést már nem nézték jó szemmel, így figyelmeztette őt a rendőrség, hogy ez a törvény előtt már zaklatásnak minősül.

George Michaellel kapcsolatos hír még, hogy olyannyira megutálta a hírnevet és a rengeteg promóciós feladatot, hogy elhatározta, tíz évig visszavonul a showbusinessből. A Wham duójának volt tagja fáradtan utazta körbe Európát legutóbbi lemezének népszerűsítése ürügyén, és rájött, szünetet kell tartania - írja a Wenn.

"Ez a tervem az elkövetkező tíz évre. Ha valamennyit veszítenék az ismertségemből, de még mindig zenélhetnék olyanoknak, akiknek tetszik, akkor ezt fogom majd tenni. Az európai promóciós munka némely része olyan volt, mintha a fogamat húznák. Hihetetlenül lélekromboló. Nagy álmom válna valóra, ha otthon ülhetnék, és a lemezem úgy kerülhetne a listák élére, hogy egyáltalán nem kellene promóciós feladatot végeznem" - vázolta nagy álmát.