Férfiálmok és rémálmok lánybandái

Vágólapra másolva!
A Nuts nevű férfimagazin olvasóit arra kérték a szerkesztők, hogy állítsák össze álmaik női csapatát: szavazzanak, mely popsztárokat látnák szívesen együtt a színpadon. Kylie Minogue őrzi népszerűségét.
Vágólapra másolva!

Kylie mellett még az S-Club 7 nevű formáció volt tagja, Rachel Stevens kapott igencsak sok szavazatot az olvasóktól, ők ketten már duóként is igen sikeresek lennének. Christina Aguilera, Nicole Appleton és Blondie szintén szép számmal kaptak voksokat, így ők lennének még egy képzeletbéli, vonzó és győzedelmes kvintett tagjai - legalábbis az ebben a témakörben szavazni hajlandó brit férfiak szerint.

A fantáziacsapat mellett össze kellett állítani az a lánybandát, mely a "Lidércnyomás Csapat" nevet viselhetné. A szubjektív rémálom-lista tagjai közt két Spice Girl is található, Victoria Beckham és Geri Halliwell szerepel rajta - a korábbi társakat talán már elfelejtette a nagyközönség. Mellettük sikeresebb előadók, nagy nevek is szerepelnek, így Céline Dion, Mariah Carey és Madonna lehetne még a citromdíjas popcsapat tagja.

"Megvan végre álmaink és rémálmaink együttese, lehet őket csodálni és gúnyolni. Remélem, hogy ezek a vonzó hölgyek elolvassák majd ezt és összeállnak egy csapattá, hogy megvalósítsák álmainkat" - nyilatkozta a lap kiadója, Hans Seeberg a Sky Newsnak.