Vágólapra másolva!
Kylie Minogue fontolgatja, hogy elhagyja választott hazáját, Nagy-Britanniát, mert belefáradt, hogy állandóan a kattogó fényképezőgépek kereszttüzében van, mindenre elszánt paparazzók követik mindenhová, lépten-nyomon felismerik és megállítják.
Vágólapra másolva!

Az ausztrál származású énekesnő óriási sikernek örvend a britek körében, de egyre inkább úgy érzi, nem tudja köztük megtalálni a magánélet és a reflektorfény közötti egészséges egyensúlyt. Nem paranoia miatt zaklatott, szó nincs beteges üldöztetési mániáról: valóban mindig settenkedik mögötte valaki, ugrásra készen.

Ez a probléma szinte minden neves médiaszereplőnél felmerül, de az ausztrál popcsillag úgy véli, hogy nincs neki sok hátra új lakhelyén: "Nem akarok elmenni, mert imádom Angliát. De itt már más szintre helyeződtek a dolgok. Úgy érzem, hogy két életem van. Az egyik azt mondja, flitteres ruhát fel, és ugorjunk a színpadra, a másik pedig azt, hogy menjünk innen el. A hajamat tudnám tépni, amiért minden nap követnek."

Kylie Minogue-ot amúgy a minap meglepő látvány fogadta az MTV Europe Music Awards díjátadó gálán, amikor egy mámoros férfirajongója hirtelen húzással megmutatta neki, mit visel a nadrágja alatt: az énekesnő saját kollekciójának egyik darabját, egy Love Kylie-bugyit villantott a tréfás néző. Az apró sztár szokásos, visszafogott modorában csak így reagált: "Remélem, kényelmes."