Kylie Minogue álomjachtot kapott párjától

Vágólapra másolva!
Nem egy imbolygó lélekvesztőt, egy szánalmas tutajt, egy kopott ladikot ajándékozott az ausztrál énekesnőnek Olivier Martinez: egy közel 17 méter hosszú jachtot vett neki.
Vágólapra másolva!
Forrás: EPA
Forrás: EPA

Nem egy ócska, recsegő csónak szálkás padján kell majd napoznia Kylie-nak, ugyanis a francia színész egy árverésen potom 180 ezer fontért megvásárolta számára a White Wings nevű jachtot. A Sun értesülései szerint a párocska rendszeresen használni is fogja a hajót, az előkelő St. Tropez-i kikötőben lesz állandó otthona, és onnan indítanak majd romantikus, hosszabb utakat a Földközi-tenger szigeteihez.

"A Riviérán sokat keresgéltek, hogy megfelelő jachtra találjanak. Sok hajót megnéztek, de ez volt az egyetlen, mely Kylie-nak igazán megtetszett. Olivier azért vette meg neki, hogy boldoggá tegye. A közelmúltban elég sokat vitorláztak, és igencsak szeretik ezt a fajta szabadságot. Ez a jacht annak a jele, hogy mély szerelem van bennük. Ne lepődjenek meg, váratlanul összeházasodnak a hajó fedélzetén" - kommentálta a híres páros egyik barátja.

Az ausztrál énekesnő mostanában jó passzban van, jó szelet kapott vitorlája, a hullámvölgyek elkerülik. Mielőtt egy jachtot kapott volna, egy internetes szavazáson elsőnek futott be a "világ legjobb női lábainak versenyén". A formás vádlival, szép combbal rendelkező kicsiny előadó a második helyre bekocogott Cameron Díazt előzte meg, sok ezer szavazattal.