Kylie támadja buja vetélytársnőit

Vágólapra másolva!
Kylie Minogue - aki maga is szeret hiányos öltözékben mutatkozni - úgy véli, vetélytársnői, Britney Spears és Christina Aguilera túlságosan kihívó rucikban láthatóak a klipekben. Az ausztrál szépség a Slow című számának forgatása előtt nézte meg a konkurencia alkotásait, és valósággal sokkolta a látvány.
Vágólapra másolva!

"Egy jó ideje nem láttam klipeket, úgyhogy megnéztem egy párat, és azt mondtam, hogy én ezt nem csinálom" - mesélte a váratlanul erkölcsössé lett Kylie. - "Én mindig tudtam, hol a határ."

Az énekesnő egyébként azt tervezi, hogy jelenlegi albuma promóciójának és egy újabb fehérnemű-kollekció elkészítésének befejezése után egy időre visszavonul a reflektorfénytől. "Reményeim szerint egy Bridget Jones-féle miniszabira mehetek. Egy időre el akarok tűnni" - mondta az ausztrál popcsillag.

Ugyanakkor Kylie Minogue azon aggódik, hogy nem lehet gyereke, és bánja, hogy nem alapított hamarabb családot. A brit BBC-n elhangzott Parkinson című műsorban a 36 éves énekesnő azt mondta, hogy anyává válni "élete eddigi legjobb dolga lenne". Kylie, aki tavaly február óta jár Olivier Martinezzel, sajnálja, hogy nem lépett szülei nyomdokába, akik fiatalon összekötötték az életüket, és 37 év boldog házasság van a hátuk mögött.

"Sok-sok éve figyelem a szüleimet, és még mindig együtt vannak, még mindig szerelmesek. Őrülten hiányoznak egymásnak, fogják egymás kezét, és becézgetik egymást. Ők a példaképeim. És kicsit fáj, hogy én már lekéstem erről" - közölte szomorúan.

Új lemeze közben a 42.-ről a 83. helyre esett vissza az amerikai listákon, mivel csupán 18 ezret adtak el belőle múlt héten. Az Államokban 1,1 millió példányban kelt el előző nagylemeze, így ez az eredmény mindenképp kudarc.