Elárverezik Kevin Spacey Baltimore-i luxusvilláját

Kevin Spacey, Kate Mara és Robin Wright, a Kártyavár sorozat főszereplői
Kevin Spacey, Kate Mara és Robin Wright, a Kártyavár sorozat főszereplői
Vágólapra másolva!
Február 29-én árverésre kerül a korábban szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey színész Baltimore-i vízparti luxusvillája.
Vágólapra másolva!

Kevin Spacey amerikai színész, rendező, producer, és forgatókönyvíró.

Kevin Spacey, Kate Mara és Robin Wright, a Kártyavár sorozat főszereplői Forrás: AFP/Getty Images/Kris Connor

Spacey-t 2017 októberében Anthony Rapp színész azzal vádolta meg, hogy még 1986-ban, amikor ő még kiskorú volt, részegen szexuálisan zaklatta. Az úgynevezett Me too mozgalomban Rapp hatására többen is hasonló vádakkal illették a színészt. Spacey ezt követően nyilvánosan is felvállalta, hogy habár nőkkel és férfiakkal is volt már viszonya, ő inkább az utóbbiakhoz vonzódik.

Spacey Baltimore-i villáját 2017-ben egy a színészhez köthető cég vette meg 5,65 millió dollárért, a PropertyShark nyilvántartása szerint. Egy ideig az ingatlan valódi tulajdonosa ismeretlen volt, erre akkor derült fény, amikor a színészt szexuális zaklatások egész sorával vádolták meg az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban is.

image

Egy ezzel kapcsolatos manhattani bírósági eljárás ugyanis "arra kényszerítette Spacey-t, hogy felfedje, hogy a luxusvillát ő vásárolta meg állandó otthonául." A bíróságnak azt mondta, hogy magánéletének védelme céljából szerepel a tulajdoni lapon a cég, mint vevő.

image

A korábbi marketinganyagokban "csodálatos vízi kastélynak" nevezett otthon több mint 836 négyzetméteres, és hat hálószoba, lift, szauna, házimozi és több hatalmas veranda is van benne.

Az ingatlanról több csodaszép fotó is készült, amiket IDE kattintva tekinthet meg.

Az Origo megírta, hogy 2022-ben is vádat emeltek Kevin Spacey ellen szexuális zaklatásért.

Az Origo bemutatta, hogyan szavalt verset Kevin Spacey Rómában.

Forrás: Mansion Global