Madonna gengsztert játszik Guy Ritchie-nek

Vágólapra másolva!
Bár előző filmjük az utóbbi évek egyik legnagyobb bukása volt, ez nem akadályozza meg Madonnát és Guy Ritchie-t abban, hogy ismét közös mozit készítsenek. A rendező ezúttal ismét gengszermesét forgat.
Vágólapra másolva!

Az anyagias lány és filmrendező férje ezen a héten kezdik forgatni a Revolver című gengsztermozit Londonban. Mindezt azután, hogy legutóbb közröhej tárgyává váltak a '70-es évekbeli Hullámhegy című romantikus dráma remake-jével, ami hatalmasat bukott 2002-ben. "Új szavakat kellene kitalálni a silányság méltó kifejezésére, ha le akarnánk írni, hogy mennyire pocsék" - írták az egyik kritikában. A filmet Nagy-Britanniában nem is vetítették, rögtön videón adták ki a katasztrofális amerikai mozibemutató után. A Hullámhegy öt Arany Málna-díjat gyűjtött be, a legrosszabb filmnek, színésznőnek, rendezőnek, remake-nek és a legrosszabb filmbeli párosnak járó "elismerést".

A házaspár most újra egyesítette erőit Guy Ritchie legújabb munkájánál, amelyben Madonna állítólag bandafőnököt játszik. A filmben szerepelni fog A ravasz, az agy és a két füstülgő puskacső sztárja, Jason Statham, valamint a Narkó-ból és a Nagymenők-ből ismert Ray Liotta is. Ez az első alkalom, hogy Ritchie nem egyedül, hanem Paul Todiscóval írta a forgatókönyvet, aki nemrég feldolgozta a Logan futása című scifi-klasszikust. A Revolver társproducere Luc Besson.

Az énekesnő férje újra visszatért a jól bevált gengszter-témához, de a londoni alvilág helyett most Las Vegasban játszódik a cselekmény. A történet a régi recept szerint működik: több csapat próbálja átvágni egymást, a tét egy nagy halom pénz. Jake Green vakmerő szencsejátékos, aki híján van a józan észnek. Egy este őt és két bátyját, Joet és Billyt meghívják egy privát kártyapartira, ahol veszíteniük kellene Dorothy Macha bandafőnök és kaszinótulajdonos ellen, aki ugyan nem játszik jól, de senki sem meri legyőzni. Jake mégis nyer, ráadásul sértegeti is Machát, aki ráuszítja az embereit.

Madonnának szinte már szokásává vált közös filmet készíteni magánéleti partnereivel. Volt férjével, Sean Penn-nel játszott a szintén hatalmasat bukó Sanghaji meglepetés-ben, a Dick Tracy-ben pedig éppen aktuális barátjával, Warren Beattyvel.