Madonna és Guy hanyagolja a szexet, gyerekkönyvet írnak

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Foto: MTIA film, mely valójában az 1974-ben Lina Wertmuller olasz rendező által elkészített alkotás feldolgozása, Guy Ritchie szerint az eredeti durva és szexet tartalmazó jeleneteknek talán negyedét sem tartalmazza.

Mint elmondta, a mai nézők egyszerűen nem fogadnák el egy nő bántalmazását a mozivásznon, s egy ilyen képeket tartalmazó alkotás eleve kudarcra lenne ítélve. "Kinyírhatsz annyi embert, amennyit csak akarsz, de eszedbe ne jusson felrúgni egy madarat" - mondta el a Vanity Fairnek nyilatkozva a Ritchie. Madonna egyébként örült a változásoknak, mint elmondta, nem igazán szívesen csókolózik furcsa alakokkal, még filmen sem.

Kapcsolódó hír, hogy a hírek szerint nem a legnagyobb egyetértésben élő házaspár hat-nyolc éves gyerekeknek szóló könyvet ír. Ritchie szerint a könyv "próbát tesz arra, hogy a mindannyiunkat félrevezető illúziókat megtörje". Az össze nem kapcsolódó rövid, mesés történetek mindegyikében szerepel majd egy bölcs férfi vagy nő, a könyv kiadási időpontja egyelőre ismeretlen.