Vágólapra másolva!
Az este közeledtével a fokozódott a kiválasztási inger, a lakók egyre többet mentek a fürdőszobába, sminkeltek, öltözködtek, zseléztek. Közben igyekeztek kerülni a kínos témákat, hogy ki kit fog kiutálni ma este, persze úgy, hogy azért az őszinteség a legfontosabb.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Marcsika a zuhany alatt Katkának virágnyelven elcsivitelt egy szerelmi történetet, aztán a ceglédi leányzónak is fontosnak tartotta elmesélni, hogy mikor a castingon a nemi preferenciájáról kérdezték, ő azt mondta, neki igazán nincsen kifogása a lányok ellen. Aztán Katka állítását - "Mi se leszünk már hülyébbek" - alátámasztandó percekig vinnyogtak, bugyborékoltak, ugattak, nyávogtak. Aztán mikor nem maradt több utánzandó állat, akkor nekiláttak a többi Villalakót kifigurázni.

A havas délután amúgy nyugodtan telt: az események egyik központja a szövőgép volt (míg Jennyék zoknikat daraboltak és dolgoztak fel, Leo túl kemény munkafelügyelőként tett némi közutálatra szert) a másik a labda, amelyet a hóesésben is sokáig rugdostak a fiúk, keményen készülve a remélt mérkőzésre. Frenki egy titkos küldetés keretében (erről később) kapott egy digitális fényképezőgépet, ezzel az edzés alatt képeket készített, így aztán Indián már a sportlapok címlapján is elképzelte, nos nem a fenekét, de majdnem: "csináljunk egy olyan fotót, hogy taktikai megbeszélés van, ülünk körben és sör van a kezünkben."