Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Szőnyegszövők

Vágólapra másolva!
A szorgos hangyák mindig dolgoznak, ezért a mai nap sem lehet a henyélésé. A nap végére megtanulnak szőni is. 
Vágólapra másolva!

A délelőtt folyamán egy szövőszéket kaptak a lakók. Persze nem ajándékba, és nem is azért, hogy csak nézegessék. Rendeltetésszerűen kell használniuk, tehát brigádokba tömörülve nagyüzemi szőnyegszövés kezdődött.

Forrás: RTLKLUB

Friss képek

Kaptak egy kis segítséget is, ugyanis szakavatott kezek megmutogatták nekik, hogy mit kell csinálniuk. Mindent amit láttak és hallottak jól az eszükbe kellett vésni, mert a gyors tanfolyam után ott maradtak, hogy bizonyítsák tudásukat.

Az első brigád tagjai Leo, Katka és Jenny. Neki láttak a beadott anyagokat kiválogatni és felszabdalni, hogy színpompás szőnyegeket készítsenek. Az eszes benzinkutas osztott szorzott, csakhamar kiszámolta, hogy milyen szélesnek illetve hosszúnak kell lennie egy szőnyegnek.

Megtervezte a színösszeállítást is, és adta a jó tanácsokat Jennynek, aki ki sem látszott a munkagép mögül és nagy szorgalommal húzta tolta a különböző karokat. Katka töretlenül vágta az anyagokat közben nyöszörgött, hol éhes volt, hol szomjas.

Forrás: RTLKLUB

Mikor Leo odakuporgott hozzá, hogy kedvesen megkérdezze mi a baja, akkor sem változtatott hangszínén, és csak azt szajkózta, hogy van min rágódnia. Kedvenc barátjának valószínűleg elege lett abból, hogy a Villa összes lánya virágnyelven beszél hozzá, mert nem firtatta tovább a dolgot, megsimogatta Katka arcát és otthagyta.

A ceglédi lányt zavarta egy kicsit, hogy a fiú nem ment bele a "kérdezgess még, hátha elmondom mi bajom" című játékba, és maga elé bámulva megjegyezte: "Mindjárt kimegyek egy bagóra".

Hűséges barátnője Jenny erre vette a lapot, és biztosította róla, hogy ő is vele tart, majd hozzátette: "Nagyon látszik, hogy feszült vagy".

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről