Vágólapra másolva!
Ágica lehetőséget kapott, hogy uralkodói audienciát tarthasson, a négy lehetőséget a kilenc lakó el kell ossza egymás között. Tíz percet kaptak egyenként, hogy elmondhassák bújuk-bánatuk, esetlegesen örömüket is.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

A lehetőséggel csak a lányok éltek, Szilvi és Marcsi nagyon örültek, hogy végre beszélhetnek, persze ez nem volt olyan egyszerű, hisz Ágicából dőlt a szó. "Annyira rossz nekem, nem beszélhetek senkivel, és ráadásul, tudod, én teljesen döntésképtelen vagyok, képzeld magad a helyembe. De miért pont én?" - merengett az arisztokrácia nehéz hivatásán Anettnek is. Több belterjes, kódolt megbeszélést tartottak, de leginkább a magányos királynő panaszkodott tovább sanyarú sorsára, hogy nem kérhet tanácsot, például főzés közben.

Katkánál előkerült a közös barát, Leo hiánya is. Ágica ugyanúgy érez iránta, "se vele, se nélküle ", de azért hiányzik a beszélgetés, a fiú rossz kedve ellenére. "Annyira hülye, miért kell mindent ennyire komolyan venni." A ceglédi szöszkének megköszönte, hogy érezheti, hogy úgy van vele, mint régen. Talán azért nem annyira féltékeny rá, mert olyan sokszor hallja: "Hiányzik Justin, feszt azzal a macival alszom, és kiszagoltam belőle mindent." Mindketten erősen kíváncsiak az este eredményére, esélylatolgatásba azért nem kezdtek: "az nem lenne korrekt, most erről így előre beszélgetni."