Már az adás délelőttjén felkészültek a TV2-nél Curtis szerződésszegésére

Sztárban sztár 7. Curtis
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár kreatív producere elmesélte, hogy mi történt a kulisszák mögött, amikor Curtis váratlanul nem jelent meg élő adásában.
Vágólapra másolva!

A Sztárban sztár kreatív producere, Németh Ádám a Retro Rádióban beszélt arról, hogy a stáb hogyan reagált Curtis emlékezetes eltűnésére, amikor a rapper magyarázat nélkül kihagyta a november 1-i élő adást – amivel egyébként szerződést is szegett, komoly pénzbüntetésre számíthat.

Curtis Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv

"Van a versenyzőknek egy koordinátora, akik tartják velük a kapcsolatot. 10 órára kell érkezni, hogy mindent elpróbáljunk. Ha nincs ott egy szereplő, akkor azt elég nehéz megoldani. Már ekkor fel kellett készülnünk, hogy csak később, vagy abszolút nem érkezik meg" – magyarázta Németh a szokásos protokollt, majd arról is beszélt, hogy konkrétan Curtis esetében hogyan zajlottak az események.

"A kaput nyitva hagytuk, de délután 2-3 óra magasságában lemondtam arról, hogy megérkezik. Nyilván próbáltuk elérni, nem csak saját erőből. Az egész családját bevontuk a folyamatba, de senki sem érte el. Átkapcsoltam egy kapcsolót az agyamban, és tudtam, hogy nem fogjuk elérni. Összehívtunk egy válságstábot, és kitaláltuk, hogy hogyan menjen majd a műsor" – mesélte a kreatív producer.