Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Curtis máris törölte a magyarázkodós bejegyzését

Curtis
Vágólapra másolva!
A Sztárban Sztár készítői és a nézők hiába várták vasárnap este Curtist, a rapper nem jelent meg a TV2 stúdiójában. Aznap senki nem érte el, de másnap az Instagramján adott magyarázatot, ami azóta el is tűnt onnan.
Vágólapra másolva!

Curtis hétfő délelőtt egy bejegyzésben tudatta, hogy miért nem jelent meg a TV2 műsorának vasárnapi show-jában. Mint írta, nagyon hiányzik neki az édesapja, akit közel két évtizeddel ezelőtt veszített el.

"Sziasztok. Sajnos a tegnapi nap így alakult... Vasárnap volt! Mindenszentek... Édesapám hiánya feldolgozhatatlan még ennyi év távlatából is. Egyszerűen képtelen voltam elindulni és szórakoztatni... Tudom egy előadónak 'szuperhősnek' kell lennie, én nem vagyok az! Ember vagyok!" - írta közös képük mellett, de mára letörölte a fotót és a szöveget.

A TV2-nek tegnap este adott interjújában nem kért bocsánatot, nem bánta meg, hogy inkább otthon maradt a szórakoztatás helyett. Hogy mit gondol erről egy zsűritag és egy zenésztárs, azt itt olvashatja. De mennyi pénzt bukott ezzel az akcióval Curtis? Innen kiderül.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről