Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Hatmillió forintra büntetheti Curtist a TV2

Sztárban Sztár, Curtis
Vágólapra másolva!
A rapper múlt vasárnap nem jelent meg a Sztárban Sztár élő adásában, ezzel szerződést szegett.
Vágólapra másolva!

"Ilyen vagyok!" - így magyarázta Curtis hétfőn este a Tények Pluszban, hogy miért nem ment el a Sztárban Sztárba, és erről miért nem értesített előre senkit.

Forrás:TV2 Sajtószoba

A TV2 sajtóosztálya közleményében a következőket írta az eset után:

"Az utóbbi napokban nagy visszahangot váltott ki Curtis kizárása a versenyből. Azzal, hogy nem jelent meg az elődöntőben cserbenhagyta a rajongóit, a Sztárban Sztár nézőit és stábját.

A TV2 döntése értelmében így versenyzőként nem vehet részt a vasárnapi döntőben, és szerződésszegése miatt a cég megteszi a megfelelő jogi lépéseket.

Az tagadhatatlan, hogy Curtis is sokat tett a Sztárban Sztár hetedik évadának sikeréért, a nézők szerették, ezt az is bizonyítja, hogy a tíz adás applikációs szavazási statisztikája alapján ő érte el a legjobb eredményt az egyik produkciójával (94,18%). A csatorna azonban lehetőséget biztosít számára, ha bocsánatot kér a nézőktől a színpadon, hogy a többi kiesett versenyzővel közösen előadjon egy produkciót. Ezzel kárpótolhatja a cserbenhagyott és csalódott rajongóit. Természetesen ezért díjazásban nem részesül" - írták.

Curtis szerződést szegett, így a kizárás mellett pénzbírságra is számíthat, a Bors információi szerint

hozzávetőleg hatmillió forintra bünteti a csatorna.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről