Új sorozatokkal erősít a Viasat3

Chapter Two EPISODIC Jane The Virgin  --"Chapter Two" -- Image JAV102A_0501 -- Pictured (L-R): Gina Rodriguez as Jane and Justin Baldoni as Rafael -- Photo:    Danny Feld/The CW -- © 2014 The CW Network, LLC. All rights reserved.
Jane The Virgin --"Chapter Two" -- Image JAV102A_0501 -- Pictured (L-R): Gina Rodriguez as Jane and Justin Baldoni as Rafael -- Photo: Danny Feld/The CW -- A?© 2014 The CW Network, LLC. All rights reserved.
Vágólapra másolva!
A Szeplőtelen Jane, a Jóapátok és a Marvel's Runaways is képernyőn lesz 2018-ban.
Vágólapra másolva!

Január 2-án debütál a Viasat3-on a Szeplőtelen Jane (Jane The Virgin) című sorozat, amelyben egy írónak készülő 25 éves lány mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást.

A gyönyörű Jane Villanueva édesanyjával és nagymamájával él, szerelmi élete pedig látszólag szinte tökéletes, boldog párkapcsolatban van Michaellel. Jane gyerekként ígéretet tesz nagymamájának, hogy ameddig oltár elé nem vezetik, szűz marad. Azonban egy sor balszerencsés véletlen következtében egy egyszerű nőgyógyászati rutinvizsgálat alkalmával mesterségesen megtermékenyíti az orvosa, az apa ráadásul nem is akárki.

Forrás: Danny Feld/c 2014 The CW NetworkAll Rights Reserved/Danny Feld

A január 2-tól látható Jóapátok (Man With A Plan) főszereplőjét a Jóbarátok, a Joey és a Sikersorozat című szériákból is ismert Matt LeBlanc alakítja. A történet főhőse az építőiparban dolgozó Adam Burns, akinek három gyermekét 13 éven át felesége nevelte, amíg ő dolgozott. Élete azonban jelentős fordulatot vesz, amikor a szerepek felcserélődnek, mert felesége ismét munkába áll, és ő marad otthon, hogy gondoskodjon a gyerekekről. Rá kell jönnie, hogy a feladat nagyobb kihívást jelent, mint azt valaha gondolta.

Forrás: CBS

Mindemellett a Marvel univerzum szerelmesei sem maradnak program nélkül, január 16-án ugyanis a Marvel legújabb hősei lendülnek akcióba a Marvel's Runaways című sorozatban. Valószínűleg minden tinédzser életében eljön egyszer az a pont, amikor vérbeli gonoszként tekint a szüleire, ám a Marvel's Runaways főszereplői nem tévednek ezzel nagyot. A Viasat3 új sorozata a 2003-as Marvel képregényt dolgozza fel hat fiatallal a középpontban, akik – habár egymást is alig állják ki –, kénytelenek lesznek összefogni, amikor rájönnek, hogy szüleik egy bűnszövetkezet tagjai - áll a csatorna közleményében.

Forrás: Hulu/2017 Hulu/Paul Sarkis