Új páros ünnepelt a Sztárban sztár + 1 kicsi végén

Nagy Bogi, Nagy Adri
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi nagyot énekelt, de a nézők nosztalgikus hangulatban inkább a táncdalfesztiválok korába vágyódtak, így Nagy Adriék nyerték a hetet a SuperTV2 show-jában.
Vágólapra másolva!

Luciano Pavarottit és Bryan Adamst személyesítette meg a Sztárban Sztár +1 kicsi színpadán Hevesi Tamás és Horváth Csenge, a német La Bouche duó slágerét pedig Tóth Gabi és Fodor Erik adta elő: a volt megasztáros fergetegesen énekelt, változatlanul erős hangja van. Enrique Iglesias és Whitney Houston bőrébe bújt Kocsis Tibor és Zöldi Lara, Rácz Gergő és Malaczkó Anna pedig az Ámokfutók, Kozso egy slágerét adta elő, a Szomorú szamurájt.

Nagy Bogi, Nagy Adri Forrás: TV2

A stúdióban kapható versenypontok alapján Vastag Tamásék vezettek Nagy Adriék előtt, ugyanakkor Nótár Mary és párja a végén kullogtak. A végén a nézői voksok is hozzáadódtak a korábbiakhoz, így Nagy Adri és Nagy Bogi nyerték a hetet, ők a táncdalfesztiválok időszakába repítették vissza a nézőket és a zsűrit, Koncz Zsuzsa és Gergely Ági volt a feladat.

Forrás: tv2

Jövő héten sem unatkoznak majd a nézők, lesz Modern Talking, Madonna, Justin Timberlake, Céline Dion, fellép a Hip Hop Boyz imitációja, és Michael Jacksont is kell énekelni.

Alább a legjobb produkció videón: