Celeb vagyok: Tóth Andi találkozhat 25 évvel idősebb udvarlójával

Celeb vagyok ments ki innen Tóth Andi Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Tóth Andi
Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Megvan a reality újabb kiesője.
Vágólapra másolva!

Minden valóságshow-ban szövődnek szerelmek, vagy ha nem, hát a szerkesztők tesznek arról, hogy valami vonzódásféle kialakuljon (ha mással nem, ügyes manipulációval, trükkös vágással), hadd szórakozzon a néző. Az idei Celeb vagyok, ments ki innen!-ben két kópé hitette el Pintér Tiborral, hogy van esélye a nála 25 évvel fiatalabb, épp csak 18 éves Tóth Andinál.

Tóth Andi Fotó: Polyák Attila - Origo

Nem volt, a nézők kiejtették Tenyát, majd három nappal később utána küldték az X-Faktor nyertesét. Pintért közben lapátra tette a Magyarországon élő barátnője, aki erősen csalódott a lovas muzsikusban, úgyhogy a széplelkű dalnok triplán vesztett: másodiknak esett ki 12 emberből, kosarat kapott egy tinitől, és még párja is szakított vele.

A december 10-i adásban Tóth Andi pottyant ki, ő is már ment volna haza napok óta. „Pedig kezdtem megszeretni a táborban az embereket... de a körülményeket nem" – summázta a kiesés után. Pár napig beilleszkedési problémái voltak, láthatatlan volt, később lazult, de a jégeső, a monoton étkezés, az ingerszegény helyzet sok volt neki.