Tévéből egyenest a börtönbe

Vágólapra másolva!
Valóságshow-ból egyenesen a börtönbe került egy szélhámos férfi Oroszországban, mert felismerte az, akit megkárosított.
Vágólapra másolva!

A 26 éves Alekszej Agyejevet egy nő buktatta le. A férfi 400 ezer forintnyi összeget csalt ki tőle egy ingatlanügylet során, majd megjelent az Építsd a szerelmed! című valóságshow második szériájában. A játékban érte élete eddigi legkomolyabb kihívása: rendőri invitálásra távozott a villából - négy és fél évre a börtönbe. Ez is második "széria" lesz, mivel a férfi korábban már ült autólopásért és vesztegetésért.

Magyarországon is gyakran derültek ki furcsa dolgok a realityműsorokba jelentkező szereplők múltjából. Akadt olyan férfi Survivor-szereplő, aki korábban melegpornóval foglalkozott, de a Való Világ produkciónál is járt a rendőrség, hogy kihallgassa az egyik szereplőt. Ez még a második sorozatban történt, majd a harmadik széria első kiesője nem sokáig lézengett szabadon, nagyobb tétel kokainnal bukott le.

Az Egyesült Államokban is akadtak érdekes esetek: az első amerikai Survivor győztese, akit exhibicionista, meztelenül mászkáló, intrikus cselszövőként ismertek meg a tévénézők, legyőzte riválisait, megnyerte a 2000-ben vetített első szériát, majd hazaballagott egymillió dollárral. Csak éppen az adót nem akarta befizetni az összeg után.

[origo]/MTI