A gigamellű modell kétszer is csődbe ment, mégis elképesztő luxusautói vannak - fotó

Vágólapra másolva!
A gyönyörű modell, Katie Price rendszeresen posztol olyan fotókat a közösségi oldalakra, ahol a háttérben a több ezer dollárt érő luxusautó-gyűjteménye is felfedezhető. Teszi mindezt annak ellenére, hogy már többször is megvádolták azzal, hogy bujkál a pénzügyi végrehajtók elöl. A nő ugyanis korábban kétszer is csődöt jelentett.
Vágólapra másolva!

Katie Price modell már kétszer is csődöt jelentett égbe szökő és egyre növekvő adósságai miatt, így nem is csoda, hogy a behajtók rendszeresen kopogtatnak a lakásának ajtaján. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy nem okoz neki lelkifurdalást, hogy a közösségi platformok felületein megosztott képein és videóiban rendszeresen láthatóak a méregdrága autói.

 

A 45 éves nő legutóbb például olyan videót forgatott le, amiben egy kollagénes fehérjeitalt készített és népszerűsített, hangsúlyozva az étrendkiegészítő öregedésgátló és egyéb előnyeit. Price pont a konyhaablak mellett állt, így a felvételen a bejárat mellett parkoló luxusautói is feltűntek. 

Ez azért is furcsa, mert nemrég a nő exbarátja, Carl Woods azt állította, hogy a lány arra kérte, rejtse el jellegzetes rózsaszín Barbie feliratú Range Roverét az adóbehajtók elől.

image

Februárban a végrehajtók lecsaptak Price sussexi "Mucky Mansion" nevű ingatlanára, hogy lefoglalhassák a vagyonának egy részét, miután nem fizette vissza adósságait.

A korábban Jordan néven ismert modellt négy évvel ezelőtt arra kötelezték, hogy fizessen mintegy 250.000 font kártérítést volt férjének, Alex Reidnek, de mivel a pénz még mindig nem érkezett meg a férfi számlájára, ezért a behajtók elkezdtek egyre gyakrabban feltűnni a nő otthona előtt. 

A valóságshow-sztár állítólag 3,2 millió fontnyi adósságot halmozott fel, mindemellett még 760.000 fonttal az Adóhivatalnak is tartozik be nem fizetett adó, áfa és késedelmi pótlék miatt.

A nő 2019-ben ment teljesen tönkre, miután a teljes 45 millió fontnyi vagyonát elszórta, és azóta is fizetésképtelen, mivel láthatóan nem hajlandó együttműködni a hatóságokkal a pénz visszafizetésében. 

Ahogy azt az Origo megírta fizetésképtelenné vált, ezért csődeljárást kezdeményezett maga ellen a Ted Baker ruházati üzletlánc. A vállalatnak több száz üzlete van a világon, minden földrészen. Az ABG mintegy 18 hónappal ezelőtt 211 millió fontért vásárolta fel az üzletláncot. A márkát 1988-ban, a skóciai Glasgowban alapították.