Futballisták hálószobájában forog az új valóságshow

Vágólapra másolva!
Az MTV zenecsatorna - felbuzdulva a korábbi valóságshow-kon - újabb realityműsort eszelt ki: a hatrészes sorozat a futballistákat hozza közelebb a nézőkhöz.
Vágólapra másolva!

A profizmustól visszavonult Stan Collymore és a Blackburn játékosa, Robbie Savage már aláírta a szerződését, így ők biztosan feltűnnek majd az MTV újabb realityjében, ami a futballistákat igyekszik közelebbről bemutatni.

A hatrészes sorozatot a csatorna júniusban kezdi el vetíteni, ennek egyik célja, hogy "felfedezze a futballhéroszok otthonait" - írja a BCC News. Korábban már volt egy kitalált sorozat, Futballistafeleségek címmel - ez eredetileg az ITV-n ment -, ennek sikere is kellett az elhatározáshoz.

A már említettek mellett olyan játékosok tűnhetnek fel a képernyőn, mint Louis Saha, a Machester United játékosa, Harry Kewell, a Liverpool csatára, vagy éppen az olasz válogatott, Robert di Matteo.

A műsor producere, Sean Murphy szerint a futballisták életmódját, pályán kívüli életét még nem mutatta be ilyen alaposan, ennyire részletesen semmiféle műsor, így feltétlenül sikert vár a korábban dokumentumfilmnek hívott, manapság realitynek nevezett alkotástól.