Óvodásoknak készült 3D-nyomtató

3doodler 3d build play
3Doodler 3D Build & Play
Vágólapra másolva!
Talán a gyurmázáshoz áll a legközelebb a megoldás.
Vágólapra másolva!

A jelek szerint nem lehet elég korán kezdeni a 3D-nyomtatást, vagy legalábbis a gyerekeknek nyomtatóceruzákat tervező 3Doodler erre az álláspontra helyezkedett a legújabb, kifejezetten óvodásokat célzó termékével. A 3D Build & Playt felügyelet mellett négyéves kortól ajánlja, a segítségével az óvodások nem mérgező és lebomló műanyagból figurákat „nyomtathatnak" maguknak.

3Doodler 3D Build & Play Forrás: 3Doodler

A csomagban lévő eszköz tulajdonképpen egy ragasztópisztoly, három AA elemmel működik, a baloldalára és jobboldalára is felszerelhető kar forgatásával lehet felmelegíteni a belehelyezett rudat. Az eszköz csak annyira melegíti fel az anyagot, hogy az alakíthatóvá váljon, a formálható anyagot a gyerekeknek kézzel kell betömködniük a dobozban járó öntőminta megfelelő részeibe, hogy megkapják figurák összeállításához szükséges darabokat.

3Doodler 3D Build & Play Forrás: 3Doodler

A termék koncepciójában keverték a gyurmázást és a népszerű csokitojásokban lévő figurák összerakását, bár a felmelegített anyag a gyurmával ellentétben csak rövid ideig formálható.

3Doodler 3D Build & Play Forrás: 3Doodler

A 3D Build & Play potenciálisan nagy népszerűségre tehet szert, hiszen remek szórakozást nyújthat a gyermekek számára, ráadásul a 16 rudat is tartalmazó kezdőcsomagja csak 30 dollárba, nettó 9300 forintba kerül.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!