Százak virrasztottak Madonna könyve miatt

Vágólapra másolva!
Több száz Madonna-rajongó vállalta az egyre cudarabb időjárás megpróbáltatásait, a hűvös, rideg hajnalt: rengetegen éjszakáztak egy londoni könyvesbolt előtt, hogy dedikáltassák a kötetet Madonnával.
Vágólapra másolva!

Igen sok Madonna-fanatikus aludt a járdán vagy virrasztott egész éjjel egy London belvárosában található könyvesbolt előtt, hogy Madonnával dedikáltathassa új könyvét. Közülük csak az első 250 részesülhetett abban a kegyben, hogy bejuthatott az Oxford streeten található boltba, és láthatta Madonnát, amint felolvas a The Adventures of Abdi (Abdi kalandjai) című könyvéből, mielőtt aláírásával tisztelné meg a köteteket.

Az utcán várakozó sokaság nagy bosszúságára a művésznő egy föld alatti garázsba érkezett, onnan meg egyenest a boltba jutott, így sokan hiába vittek magukkal fényképezőgépet, hogy lekapják az utca nyüzsgő forgatagában, hoppon maradtak. Se fotó, se aláírás.

Madonna később a dél-londoni St. Winifred's Catholic Junior School tízéves növendékeinek olvasott fel részleteket a könyvéből.

Az öt könyvből álló szériának ez a negyedik darabja, a következő a Lotsa de Casha címet viseli és jövő nyáron kerül a boltokba. Mivel a mesekönyvek igen szép eladási mutatókkal rendelkeznek, Madonna talán egy újabb sorozatra is aláír az elégedett kiadóval.

Az első - öt perc alatt kiolvasható - könyve, az angol rózsák története kislányokról, a csoportos gondolkodásról, a megértésről és a barátságról szól. Az öt kötetből álló mesekönyv-sorozat első darabját harminc nyelvre fordították le, száznál is több országban forgalmazzák, és történelmet írt azzal, hogy - gyerekkönyvként elsőként - rögvest egymillió példányt nyomtattak belőle.