Madonna a biztonságos Izraelt reklámozza

Vágólapra másolva!
A pop királynője lesz annak a 30 másodperces reklámfilmnek a hősnője, amely Izraelt biztonságos, nyugodt helyként mutatja be.
Vágólapra másolva!

Egy izraeli lap úgy tudja, hogy Madonnával már akkor felvették a kisfilmet, mikor a művésznő a közel-keleti országban tartózkodott, így nem kell ezért újfent Izraelbe utaznia. A filmet tíz alkalommal fogják levetíteni az Undercover információi szerint: az érdeklődők egy londoni kiállításon-vásáron, a World Tourism Fair alkalmával láthatják a reklámot, nagy képernyőre vetítve.

Madonna szeptemberben látogatott Izraelbe: akkor a helyi kormány képviselői is meglátogatták a Tel Aviv-i hotelben elszállásolt művésznőt, aki számos eseményen (gálák, imák, sajtótájékoztatók, városnézések) vett részt. Az önmagát mostanában Esthernek hívó énekesnő bevallotta, hogy sokáig habozott az út előtt, a közbiztonságról szóló híradások némiképp megrémítették. Elárulta, hogy a terrorista támadásokkal teletűzdelt híradók, agresszióval megszórt hírműsorok és az Amerikai Egyesült Államok külföldre utazó állampolgárainak szóló figyelmeztetések elolvasása után félve lépett a Szentföldre. "Most jövök csak rá, hogy nem veszélyesebb itt az élet, mint New Yorkban" - nyilatkozta a napokban, a helyi idegenforgalmi hivatal nagy örömére.

Madonna a közelmúltban kijelentette, hogy múltbéli fékezhetetlenségének, extravagáns, szexuálisan túlfűtött viselkedésének vége. Elmondása szerint a spirituális újjászületésben a zsidó miszticizmusnak is nagy szerepe volt: megtanulta, hogy miként szabadulhat meg önzésétől és énkultuszától, hogy ezáltal befelé fordulóbb, analitikusabb személyiséggé, jobb emberré válhasson.

Madonna egyébként katolikus családban nőtt fel, és eddigi nevét édesanyja emlékére viselte, aki nagyon fiatalon, rákban hunyt el. "A névváltoztatást új energiákkal való feltöltődés iránti vágyam motiválta. Semmiképpen sem arról van szó, hogy megtagadnám édesanyámat, hanem arról, hogy úgy éreztem: egy új név nyújtotta energiatöbbletre van szükségem" - magyarázta az énekesnő azt a tervét, miszerint Estherre változtatná nevét.