Woody Allen felkínálta magánéletét

Vágólapra másolva!
A híres filmrendező, Woody Allen úgy döntött, hajlandó feltárni magánéletének legrejtettebb titkait is - ha busásan megfizetik érte. Ő maga kereste meg az egyik legnevesebb bulvármagazint, hogy - ezúttal könyv formájában - megvételre ajánlja botrányosnak titulált magánéletének minden apró részletét.
Vágólapra másolva!

Woody Allen sajátos módon szeretne pénzhez jutni. Nemrégiben egy tizenkét oldalas írást küldött el az egyik legfelkapottabb amerikai bulvármagazin, a Page Six szerkesztőségébe - adta hírül az IMDb.com.

A kiragadott, ínycsiklandó részleteket ízelítőnek szánta a New York-i rendező, aki hajlandó mindent kitálalni "zaftos részletekkel, igazi emberi konfliktusokkal és drámákkal teli" önéletrajzi könyvében. Ígérete szerint olyan tragédiákról fog írni, amelyeket képtelen lenne a vászonra vinni.

Azt is megígérte, hogy őszintén vall majd az ő és Mia Farrow tönkrement házasságáról - arról, miként szeretett bele felesége nevelt lányába, a velük egy háztartásban élő Soon-Yi Previnbe, és hogyan változott pokollá az élete, miután Mia tudomást szerzett a kapcsolatukról.

"Elmesélem nem éppen hétköznapi megismerkedésünket Mia Farrow-val, beszélek a közös élményeinkről, beszámolok a nem kevésbé botrányos bírósági hercehuráról, szerelembe esésem történetéről, és arról az irtózatos földrengésről, amit ez később okozott." Woody szerint életének ez az epizódja már önmagában is külön könyvet érdemelne.

"Ezért azonban rengeteg pénzt akarok. Az Önök kezében van a döntés" - zárta le a Page Sixnek küldött üzenetét a fóbiáiról és neurotizmusáról híres filmrendező.