Szerző avatar

Susanszky Ivan

Szakmai bemutatkozás
Vágólapra másolva!
Szerző avatar

Susanszky Ivan

Szakmai bemutatkozás
Vágólapra másolva!
Kereső kifejezés törlése
Dátum tartomány
Cikk típusa
Rovat
káposzta 2014. 11. 28.

Minden harmadik savanyú káposzta ehető

Az sem olyan jó, mintha csinálnánk rendeset, de legalább nem fakadunk sírva, ha rá kell fanyalodnunk.

Dumas 2014. 11. 22.

Alexandre Dumas esete a magyar báránnyal

Hogyan nézett ki a monarchia gasztronómiája egy olyan ínyenc szemével, aki nem mellesleg a francia regényirodalom egyik legnagyobb szupersztárja is volt?

Balaton 2014. 11. 16.

Mindenki jól van, de a busa van a legjobban

Lassan egy éve nincs hivatalos halászat a Balatonon. A dolognak a horgászok örülnek, és a busa is örül, ez utóbbinak viszont senki sem örül.

lopás 2014. 11. 14.

Hűtőtolvajok, reszkessetek!

Mindenki tudja miről van szó, és mindenki gyűlöli.

whisky 2014. 11. 13.

A japán whisky az új skót whisky

A skót gasztronómia Mohácsa régóta érik, hogy sikerül-e fölállniuk, és hogy mikor, az egyelőre kérdés.

rák 2014. 11. 07.

És önt hogyan verik át hallal?

A többséget ahogy akarják, de ez nem csak magyar gyakorlat.

étlap 2014. 10. 28.

Kerti zöldek és balzsamos csibe - a legidegesítőbb nyelvi modorosságok az étlapokon

Miért nem lehet egyszerűen kiírni, hogy rántott hús petrezselymes krumplival?

vendéglátás 2014. 10. 24.

A csárda minek van?

Ki kellene találni, hogy mitől lesz értelme annak a szónak, hogy csárda, mert egyelőre nincs.

Gault&Millau 2014. 10. 11.

Interjú az évszázad szakácsával, Eckart Witzigmannal

A Gault & Millau idei díjkiosztóján részt vett a legendás német séf is, akit a legnagyobbak között tartanak számon.

hal 2014. 10. 06.

A lazac ételfestéktől rózsaszín

A jól ismert narancssárgás-rózsaszínes lazacszín csak a vadon fogott példányoknál eredeti, a tenyésztettek húsát festik.