bor 2016. 12. 11.
Megkóstoltuk, mit ad az év étterme
A Gault&Millau étteremkalauz szerint az év étterme a mádi Gusteau. Már értjük, miért.
A Gault&Millau étteremkalauz szerint az év étterme a mádi Gusteau. Már értjük, miért.
Az év séfje és az év étterme sem a fővárosban van - Megjelent a Gault&Millau 2017-es kalauza.
Gault&Millau 2016: vannak nagyszerű éttermeink, séfjeink és ötleteink, de még van hova fejlődni.
Végre kiderült, kik a magyar gasztronómia legfontosabb képviselői.
Az idei nagy étteremkalauzban külön fejezete lesz Budapestnek és a kézműves söröknek is.
A Gault & Millau idei díjkiosztóján részt vett a legendás német séf is, akit a legnagyobbak között tartanak számon.
A Borkonyha nyert, a legtöbb pontot a Costes, az Onyx és a Zona Bisztró érték el.