Vágólapra másolva!
Jövő márciusban tölti be hetvenedik életévét az egykori válogatott labdarúgó, Pásztor József, aki súlyos beteg barátjáról, Fabulya Györgyről is beszélt a Borsnak.

Jó és rossz hírről is beszámolhatott a BorsnakPásztor József, aki a mai napig közkedvelt a focidrukkerek körében Békéscsabán. Az egykor nagyszerű labdarúgóként, majd vezetőedzőként is dolgozó sportember márciusban életműdíjat kap a várostól.

Pásztor József szerint nagyon nehéz helyzetben van korábbi csapattársa Forrás: Békéscsaba 1912 Előre/Facebook

Pásztor József elmondta, egykori csapattársa, Fabulya György nincs jól. A korábbi labdarúgónak ősszel a halálhírét is bejelentették, később kiderült, Fabulya - ha súlyos betegen is - de él. Most az egyik lábát amputálták. Emlékezetesebb karácsonyt is el tudott képzelni a kilencszeres válogatott Pásztor, aki korábbi játékosával, a válogatott Mracskó Mihállyal egyetemben Szenteste előtt meglátogatja korábbi csapattársát, Fabulyát a békéscsabai kórházban.

"Az NB III-ban pillanatnyilag éllovas a Békéscsaba, és ha az idény végén ez így marad, rájátszásban küzdhet az NB II-ért. Az élvonal már fogasabb kérdés, erre egy ideig ne nagyon számítson a csabai drukker" - mondta a csabai foci helyzetéről Pásztor, aki szaktanácsadó a klubnál. Valamennyi tréningen és mérkőzésen ott van, de nem szól bele semmibe, csak akkor, ha kikérik a véleményét.