Vágólapra másolva!
Lionel Messi, egy Instagram-bejegyzésben osztotta ki a katalán sportújságírót, Gerard Romerót, aki a Párizsban rendezett Aranylabda-gála után valótlanságot terjesztett az argentin támadóról.

A 36 éves támadó nem ápolt jó viszont a katalán újságíróval, ugyanis Romero a múltban már több olyan pletykát is megírt Messiről, ami köszönőviszonyban sem volt a valósággal. Többet között Romero volt az, aki már tavasszal azzal haknizott, hogy Messi egész biztosan visszatér Barcelonába, aztán bombameglepetésre aláírt az Inter Miami csapatához.

Lionel Messi hétfőn nyerte meg pályafutása nyolcadik Aranylabdáját Forrás: AFP/Franck Fife

Kedden aztán Romero előállt egy olyan hírrel, miszerint az FC Barcelona elnöke, Joan Laporta jót beszélgetett Messivel az Aranylabda-gálán, megköszönte neki, szépeket mondott a beszédében a Barcelonáról, és megegyeztek egy időpontban, amikor egy gálameccsen elbúcsúzhat majd a katalán szurkolóktól a barcelonai közönségkedvenc.

Erre a bejegyzésre reagált Messi, aki Romero bejegyzéséhez annyit írt, hogy "Hazudsz! Már megint!" mellé pedig egy pinokkiós emojit is odatett.

Messi hazugnak nevezte Gerard Romerót Forrás: leomessi/Instagram

Ezt követően aztán Romero egy Twitter-bejegyzésben elnézést kért, beismerte, hogy hibázott, amikor a hírt közzétette, és megígérte mindent megtesz azért, hogy ilyen ne fordulhasson elő újra.