Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint a francia válogatott Anthony Martial a Real Madridba igazolhat, miután klubja, a Manchester United felajánlotta a játékost a spanyol sztárcsapatnak.

Mivel Kylian Mbappé ezen a nyáron biztosan nem lesz a Real Madrid játékosa, Florentino Pérez elnök amolyan B-terv gyanánt olyan gólerős támadót keres a nyáron távozott Karim Benzema pótlására, aki azonnal a csapat segítségére tud lenni. A hírek szerint a Manchester Unitednél mellőzött Anythony Martial lehet a megoldás, miután az angolok 15 millió euróért felajánlották a franciát a spanyol klubnak.

Martial érkezése némiképp meglepetés lenne, ugyanis Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője a napokban leszögezte, hogy nem terveznek további játékosmozgást a nyárra.

A Fichajes információi szerint azonban a Real Madridnál fontolóra vették a United kecsegtető ajánlatát, hogy Martiallal pótolják a Benzema által hagyott űrt, ráadásul így megnőne a variációs lehetőségek száma a támadósorban, ami fontos lehet a hosszú szezon előtt, hiszen a hétvégén Vinícius Junior is megsérült.

Anthony Martial a Real Madridban köthet ki Forrás: AFP/Darren Staples

A sérülékeny francia támadó a 2021-2022-es szezon második felét a Sevillánál töltötte kölcsönben, ahol 12 meccsen egyszer volt eredményes. A Vörös Ördögök mezében pedig eddig 300 alkalommal lépett pályára és összesen 88 gólt szerzett.