Nem ismerné fel az utcán - így néz ki most az Egy rém rendes család sztárja

Vágólapra másolva!
Ted McGinley 167 részben szerepelt az itthon is nagyon kedvelt sorozatban. De miért nem találkozik a többi szereplővel?
Vágólapra másolva!

Ted McGinley 1982-ben kezdte a karrierjét a Szerelmes doktorokban, majd a Fantasy Islandben bukkant fel. Az itthon is népszerű Szerelemhajóban 60 részben szerepelt, a Dinasztiában 34 epizódban volt látható, azaz komoly sorozatrutinnal érkezett az Egy rém rendes családba.

Egy rém rendes család
Fotó: IMDb

Szerepelt még a Suttyók visszavágnak-filmekben, az Esti meccsek nyolc részében, Az elnök emberei három epizódjában. A kétezres években is több filmben és sorozatban feltűnt, láthatták a Castle, a Mad Men – Reklámőrültek, a Mentalista, a Hawaii-Five-0 az Anyák gyöngye és a The Baxters nézői.

Itthon egy időben a legkedveltebb komédiasorozat a cinikus Al Bundy családjáról szóló Egy rém rendes család volt, a színész 167 epizódban alakította Jeffersont, a szomszédasszony férjét, aki igen jóban van Allel. De vajon milyen a kapcsolat a színész és a többi szereplő között?

Egy rém rendes család
Fotó: IMDb

A Fox Newsnak adott interjújában Ted McGinley bevallotta, hogy nem maradt szoros kapcsolatban a többiekkel. A sorozat 1997-ben véget ért, de nem jár össze a volt kollégákkal, noha szerette forgatni a szitkomot és pályája egyik fontos állomása volt. 

Egy rém rendes család
Fotó: IMDb

"Sok hibám van, de azt mondanám, hogy az egyik legnagyobb hibám az életben, hogy egyszerűen csak folyton továbblépek" - mondta McGinley, aki Amanda Bearse karakterének volt a párja. Bearse mellett ott volt a csapatban Ed O'Neill, Katey Sagal, David Garrison, Christina Applegate és David Faustino is, szívesen összefutna velük.

A cikk folytatódik, friss képekért lapozzon!