Visszatért korábbi csapatához az Arsenal egykori sztárja

TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL HEADSHOT JOY
Wales' midfielder Aaron Ramsay reacts during the UEFA Euro 2024 qualifer group D football match between Turkey and Wales at Samsun Yeni 19 mayis stadium on June 19, 2023. (Photo by OZAN KOSE / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Arsenal és a Juventus korábbi futballistája, a walesi válogatott Aaron Ramsey az angol másodosztályban szereplő Cardiff City-hez igazolt.

Ramsey így 15 év után tér vissza nevelőegyesületéhez, ám nem ő volt az egyetlen, aki aláírt a walesi együtteshez, ugyanis hétéves fia, Sonny a csapat akadémiáján folytatja tovább.

és alig várom, hogy ismét kék mezben játszhassak. Ami még szebbé teszi ezta napot, hogy a fiam is aláírt a Cardiff Akadémiához, így ez mindkettőnk számára egy különleges pillanat" – írta a közösségi oldalán a 80-szoros walesi középpályás.

A 32 éves játékos karrierje legsikeresebb időszakát az Arsenalnál töltötte, ahol 2008 és 2019 között 369 tétmérkőzésen lépett pályára. Ezt követően a Juventushoz igazolt, ám a sorozatos sérülései miatt nem tudta beváltani a hozzáfűzött reményeket. A torinóiak előbb a skót Rangersnek adták kölcsön, majd tavalyi szezont Ramsey már a francia első osztályú OGC Nice csapatánál töltötte.

A Cardiff City a Championship előző idényében a 21. helyen végzett, vagyis az utolsó bennmaradó helyet sikerült megszereznie.