Horrorba illő, mire keresett rá egy fiatal lány az interneten közvetlenül a meggyilkolása előtt

Vágólapra másolva!
A 27 éves Kamonnan Thiamphanit holttestét a Westminster-i otthonában találták meg, miután halálra késelték. A barátja most azt állítja, hogy meglehetősen rémisztő kereséseket - beleértve az erőszakos rap zenét is - talált a lány Youtube-fiókjában, amiket közvetlenül a meggyilkolása előtt hajthattak végre.
Vágólapra másolva!

Kamonnan Thiamphanit - akit az Egyesült Királyságban élő barátai Angela néven ismertek - holttestére westminsteri otthonában találtak rá április 8-án. Már első ránézésre is több szúrt sebet fedeztek fel a 27 éves kínai és thaiföldi kettős állampolgárságú lány bőrén, aki ingatlanügyintézéssel foglalkozott, és körülbelül kilenc éve élt az Egyesült Királyságban. A lány eredetileg azért érkezett a szigetországba, hogy itt végezhesse el az egyetemet, de aztán ott ragadt. 

A barátai szerint a meggyilkolása estéjén hirtelen távozott egy társasjáték-partiról, mondván, hogy "vészhelyzet van". 

Miután két napig nem hallatott magáról, ismerősei értesítették a rendőrséget, a rendőrök behatoltak a lakásába, ahol megtalálták a holttestét. Ezt követően indították el a nyomozást a lány meggyilkolásának ügyében. 

A rendőrök  később elmondták, hogy április 8-án reggel 8.30-kor törtek be Kamonnan Thiamphanit otthonába, a Stanhope Place, W2-ben található hat hálószobás ingatlanba, ahol megtalálták a fiatal lány holttestét, amin több szúrt seb is volt. 

image

Alison Foxwell nyomozó főfelügyelő a westminsteri bíróságon azt mondta, hogy máris van egy gyanúsítottjuk, de a személy nevét nem hozták nyilvánosságra. Ehhez még hozzátette, hogy a nyomozók megkérdezték a királyi ügyészséget, hogy van-e elegendő bizonyíték az adott személy kiadatásához az Egyesült Királyságon kívülről. 

Angela barátja, a szingapúri Chris Zeng, aki távkapcsolatban élt a lánnyal, a Times újságírójának azt állította, hogy megnézte a lány Youtube fiókjának keresési előzményeit, és itt olyan zenékre bukkant, amiket tudomása szerint barátnője soha az életben nem hallgatott volna meg. Ezeket a dalokat valaki április 6-án hajnali 2.38-tól 7.26-ig játszottak le. 

Ezek szövegei rémisztő módon késes és fegyveres erőszakról szóltak.

A férfi azt is elmondta, hogy a lány családja még a múlt héten közölte vele, hogy Angela kiadja a lakását. Már akadt is egy komoly érdeklődő, aki az Airbnb felületén keresztül vette fel a kapcsolatot a lánnyal, és állítólag magánrepülőgépen érkezett Londonba, hogy megtekintse a lakást, mielőtt valóban ki is fizeti a bérleti díjat. Angela valószínűleg ezzel a férfival találkozhatott, amikor hirtelen sietve távozott a Werewolf nevű rejtélyes gyilkossági társasjáték-partiról. 

A férfi ezután állítólag elkezdte átpakolni a holmiját a lakásba azzal a tervvel, hogy aznap este ott marad, a lány pedig szállodában alszik. A gyanús rapzenét ezen az éjszakán az öt óra alatt kétszer is leállították, majd Angela angolul üzent a barátjának. Ez nagyon furcsa volt, mert soha nem ezen a nyelven kommunikáltak egymással. 

Másnap Zeng megkérte Angela barátait, hogy keressék fel a lányt az otthonában, mert aggódik érte. Ők végül a rendőrséghez fordultak, mert nem tudták felvenni a kapcsolatot a lánnyal. 

Angela halálát követően a családja a rendőrségen keresztül nyilatkozatot adott ki, amelyben egyebek mellett a következő gondolatok is szerepelnek: "Kimondhatatlanul fáj nekünk drága kislányunk elvesztése, és őszintén hálásak vagyunk a brit rendőrség fáradhatatlan erőfeszítéseiért. Hiszünk abban, hogy a rendőrség dicséretes csapatmunkája és elkötelezettsége révén az ügyet gyorsan felderítik, és ezzel megakadályozzák, hogy további ártatlan áldozatok is ilyen brutális gyilkosság áldozataivá váljanak."

Forrás: Mirror