Fiatal sztárcsatárt igazol a Manchester United

fbl TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL HEADSHOT JOY RAISED FIST
Denmark's forward Rasmus Hojlund celebrates after scoring a goal during Group H Euro 2024 Qualifying match between Slovenia and Denmark at the Stozice Stadium in Ljubljana, Slovenia on June 19, 2023. (Photo by Jure Makovec / AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester United csapatában folytatja az Atalanta dán csatára, Rasmus Hojlund.

A Manchester United már korábban megegyezett a játékossal, de most a csatár klubjával, az olasz Atalantával is megszületett a megállapodás.

A manchesteriek 50+10 millió eurós ajánlatát még visszadobták az olaszok, majd a hírek szerint a Paris Saint-Germain is beszállt az üzletbe, ezt követően pedig léptek az angolok. Végül nagyjából 70 millió eurót fizet a United a bergamói csapatnak, amelynek egy része bizonyos feltételek teljesülése esetén válik majd valósággá.

Rasmus Hojlund lehet a megoldás a manchesteri csatárgondokra Forrás: AFP/Jure Makovec

A hírek szerint a 20 éves Hojlund öt évre ír majd alá. Az Atalantában z előző szezonban 32 meccsen kilenc gólt szerzett a csatár, a dán válogatottban eddig hat meccsen hat gólja van.

Hojlund ma Angliában volt a csapatával, amely a Bournemouth otthonában lépett pályára edzőmeccsen, de sokat sejtetően Hojlund végül nem kapott lehetőséget.