Simeone fia gólt lőtt a Liverpoolnak, betartotta a 13 évesen tett ígéretét

SSC Napoli v Liverpool FC - UEFA Champions League Giovanni Simeone SSC Napoli Liverpool FC Stadio Diego Armando Maradona UEFA Champions League Calcio Match - Sport General News Sports foreignfootball Club Soccer Club Football Stadio Diego Armando Maradona
Giovanni Simeone of SSC Napoli celebrates after scoring during the UEFA Champions League match between SSC Napoli and Liverpool FC at Stadio Diego Armando Maradona Naples Italy on 7 September 2022. (Photo by Franco Romano/NurPhoto) (Photo by Franco Romano / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Giovanni Simeone, az Atlético Madrid edzőjének, Diego Simeonének a fia 27 évesen góllal debütált a Bajnokok Ligájában. A Napoli támadója 13 éves korában magára tetováltatta a Bajnokok Ligája logóját és megfogadta, hogy ha gólt szerez, meg fogja csókolni azt.

Erre azt válaszoltam: Mert aznap, amikor játszom és megszerzem az első gólomat benne a BL-ben, akkor majd megcsókolom a tetoválást" - nyilatkozta a Guardiannek még 2021-ben az argentin támadó, akinek az édesapja, Diego Simeone szintén góllal mutatkozott be a Bajnokok Ligájában még 1996-ban.

Giovanni Simeone betartotta 13 éves korában tett ígéretét Forrás: NurPhoto via AFP/Franco Romano/NurPhoto/Franco Romano

A 27 éves támadó a Liverpool elleni meccs lefújása után még kiszurkolta édesapja csapatának a győzelmét is. Az Atlético-Porto meccsen ugyanis 12 perc hosszabbítás volt, így az találkozó még javában zajlott, amikor Giovanni Simeone interjút adott a pálya szélen. A Diego Armando Maradona Stadion kivetítőjére azonban kitették az Atlético meccsét, és miközben Napoli támadója nyilatkozott, fél szemmel követte a találkozót és teljesen megfeledkezett magáról, amikor 101. percben Antoine Griezmann megszerezte az Atlético győztes gólját.