Vágólapra másolva!
Mint ismert, a már bajnok Real Madrid 4-0-ra nyert a kieső Granada otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 35. fordulójának szombati játéknapján, a BL-döntős tartalékos összeállításban sem adott esélyt az ellenfelének. A találkozó után nem is annyira meglepő módon nem a gólokról, sokkal inkább Kylian Mbappéról kérdezték Carlo Ancelottit.

Ami a meccset illeti,  a 38. percben Fran Garcia szerzett vezetést, akinek ez volt az első gólja a Real Madrid legjobbjai között, majd az első félidő hosszabbításában egy gólpasszt is kiosztott a 24 éves játékos, ami után a török tehetség, Arda Güler is gólt szerzett. A második félidőben még Brahim Díaz szerzett két gólt, előbb egy szép egyéni akció után, egy cselsorozatot követően volt eredményes, majd Luka Modric önzetlen passza után szerzet gólt, így nagyon simán nyertek a fővárosiak.

Mbappé, Ancelotti,
Vajon Ancelotti mikor beszélhet majd nyíltan Mbappé érkezéséről? 
Fotó: AJAVIER SORIANO / AFP

Kylian Mbappé jövője foglalkoztat mindenkit

A sima siker ellenére mégsem a találkozó, sokkal inkább Kylian Mbappé volt az érdekes, a világbajnok francia focista, ugyanis pénteken este a közösségi oldalán egy videóban jelentette be, hogy a szezon végén távozik a Paris Saint-Germain csapatától. A spanyol lapok ezt követően már arról írtak, hogy mikor érkezhet meg a csapathoz, mikor debütálhat, vagy éppen milyen mezszámot kaphat, ugyanis mindenki annyira biztos benne, hogy Mbappé a Realt választja.  

Mbappé érkezését tehát százszázalékosra veszik a médiában, a Real Madrid edzője, Carlo Ancelotti viszont nem annyira biztos az ügyben, mint a sajtó, vagy legalábbis próbál úgy tenni. A Granada elleni találkozót követően ugyanis a francia világbajnok érkezéséről faggatták, a tréner azonban egyelőre cáfolta az értesüléseket.

„Most nem tudok erre a témára összpontosítani, fontosabb dolgokra kell figyelnünk" - mondta Ancelotti. Persze ez nem annyira meglepő, mivel jogilag továbbra is a PSG játékosa Mbappé, 

hiába jelentette be, hogy nyáron biztosan távozik.

Carlo Ancelottinak pedig egyelőre valóban nincs ideje Mbappé érkezésével foglalkozni, mert bár a bajnoki címet már behúzta a csapata,  június 1-én jön a Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája-döntő.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.