Vágólapra másolva!
A Manchester United már januárban eladná az Ajaxtól tavaly szerződtetett Donny Van De Beeket, aki iránt több Premier League-csapat is érdeklődik. 

Az Ajax korábbi középpályása tavaly szeptemberben 35 millió fontért szerződött Ole Gunnar Solskjaer csapatához, amelyben nem tudott stabil kezdőjátékossá válni. A Birmingham Live megírta, hogy Van De Beek iránt az Everton, a Newcastle United és a Wolverhapton Wanderers is érdeklődik, és már januárban klubot válthat.

Jadon Sancho és Cristiano Ronaldo idei érkezésével a holland válogatott futballista az eddiginél is kevesebb játéklehetőséget kap ebben az idényben, a Premier League-ben mindössze 16 percet tölthetett a pályán.

Donny Van De Beek (balra) hamarosan távozhat a Manchester Unitedtől Forrás: AFP/Oli Scarff

A United norvég edzője is sok kiritikát kapott, amiért Van De Beeket az utolsó 10 percre becserélte a Manchester City elleni meccsen, amikor a csapat már 2-0-s hátrányban volt, hiszen akkor már tudni lehetett, hogy a városi rangadót elveszíti az együttes.

A 24 éves labdarúgó a többi sorozatban sem szerepelt túl sokat, klubjában minden tétmeccset figyelembe véve csupán 5 mérkőzésen lépett pályára a 2021/2022-es szezonban.