Angol válogatott kapust igazolt José Mourinho csapata

Arsenal FC v Burnley FC - Premier League English Premier League Round ARSENAL Burnley  Emirates stadium London 22 Dec 2018 Action Sport Club Football NurPhoto PLAYER sport venue football player YELLOW COLOUR CAST games SOCCER PLAYER team sport FOOTBALL sp
London, UK, 22 December, 2018 Burnley's Joe Hart during English Premier League between Arsenal and Burnley at Emirates stadium , London, England on 22 Dec 2018. (Photo by Action Foto Sport/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Joe Hart angol válogatott labdarúgó két idényre szóló szerződést írt alá a Tottenham Hotspur csapatával.

A 33 éves játékos a 2010 és 2016 között a Manchester City színeiben a bajnokságot és a Ligakupát két-két, míg az FA Kupát egy alkalommal nyerte meg, és négyszer választották az idény legjobb kapusának a Premier League-ben. Josep Guardiola vezetőedző azonban nem tartott rá igényt, így kölcsönben előbb a Torino FC, majd a West Ham United együtteséhez került. Manchesteri szerződésének lejárta után a Burnley kapusa volt.

Az angol válogatottban 2008 és 2017 között 75 mérkőzésen szerepelt, a többi között egy világ- és két Európa-bajnokságon is pályára lépett.

Londoni szerződése 2022 nyaráig szól, azonban, ha a kapuba akar kerülni, akkor a francia válogatottal világbajnok, Hugo Llorist kell kiszorítania a kezdőcsapatból.