Vágólapra másolva!
Tárgyalásokat kezdett Carlos Tévez kölcsönvételéről a Milan és a Manchester City, írja a BBC. Az angol klub megválna a támadótól, de nem adná olcsón, a Milan a szívműtét után lábadozó Cassano helyettesét keresi.

Adriano Galliani, a Milan vezérigazgatója és a klub igazolásokért felelős vezetője, Ariedo Braida csütörtökön az egyesület központjában találkozott Tévez ügynökével, Kia Joorabchiannal.

A Milan januártól fél évre kölcsönvenné az argentint, aki a szívműtétje után lábadozó Antonio Cassanót helyettesíthetné. Olasz lapok szerint a Milan ötmillió eurót adna a csatárért januárban, majd további húszmilliót júniusban, ha a végleges szerződtetés mellett döntene.

Tévez jelenleg bónuszok nélkül is nyolcmillió eurót keres a Manchester Citynél évente, ez az összeg valószínűleg túl magas az olasz együttesnek. Az argentin nem játszhatna a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában a Milanban, mivel a manchesterieknél már pályára lépett ebben a sorozatban.

Hétfőn Roberto Mancini, a City edzője figyelmeztette Tévez kérőit, hogy megkérik majd a játékos árát. Tévez a Bayern München elleni BL-meccsen nem volt hajlandó csereként pályára lépni, majd novemberben engedély nélkül hazarepült Argentínába, ezért az angol klub megválna tőle.