Vágólapra másolva!
Kiválóan pótolhatná a Milannál a hónapokra kidőlt Cassanót Carlos Tévez, legalábbis a klub legendás játékosa, Alessandro Costacurta szerint. A rebellis Manchester City-csatár leigazolásának ötletét Mauro Tassotti másodedző sem veti el, de feltételekhez köti.

Carlos Tévez sorozatos balhéival már minden esélyét elvesztette, hogy a Manchester Citynél folytassa pályafutását. A lázadozó argentint tárt karokkal várja a Milan, legalábbis a klub legendája, Alessandro Costacurta szerint: "Tévez tökéletesen helyettesíthetné Antonio Cassanót. Ugyanakkor gondot okozhat, ha a kispadra szorul, ami könnyen előfordulhat egy ilyen erős támadókkal rendelkező csapatnál. Ügyesen kell vele bánni, ezzel együtt ideális lehet a Milanba."

Cassanónak több hónapot pihennie kell a szívműtétje után, Tévez számára viszont nincs visszaút a Citybe, mivel szeptemberben nem volt hajlandó csereként beállni a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen, majd mikor Roberto Mancini edző adott volna neki még egy esélyt, engedély nélkül lelépett Argentínába.

A 27 éves támadóról óvatosan nyilatkozott Mauro Tassotti másodedző: "Nagy játékos, de fel kell mérnünk, milyen fizikai és mentális állapotban van. A Manchester Citynél problémái vannak, de nem biztos, hogy rossz ötlet megszerezni."