Vágólapra másolva!
Roberto Mancini nem ad több lehetőséget Carlos Téveznek a Manchester Citynél. A vezetőedző november elején még nyitott volt a békülésre, ám az argentin csatár legutolsó akciója betette az ajtót.

"Nincs visszaút Carlos Tévez számára" - mondta Mancini az Argentínában tartózkodó csatárról, akit októberben amiatt büntetett eltiltással és pénzbüntetéssel a City, hogy nem volt hajlandó beállni csereként a Bayern München elleni BL-meccsen.

Az eltiltott focistának a múlt szerdán kellett volna elkezdenie az egyéni tréningeket, ám kiderült, hogy engedély nélkül hazautazott. A Premier League-ben éllovas egyesület válaszul közölte, hogy a légiósnak további fegyelmi intézkedésekkel kell szembenéznie.

November elején volt némi remény a békülésre, ekkor Mancini leült tárgyalni a játékossal, és a megbeszélés után kijelentette, hogy bizonyos feltételek mellett Tévez visszatérhet a csapatba.

Tévez a menedzsmentje szerint a januári átigazolási időszakban elhagyja a manchesterieket. A klub ugyanakkor fenntartja, hogy csak akkor adja el őt 2012 elején, ha megfizetik a 40 millió fontos árát. A játékos szerződése még csaknem három évig él.