Vágólapra másolva!
Nem tartottak szünetet a vasárnapi Nyírbogdány-Nyírvasvári megyei másodosztályú labdarúgó-mérkőzésen, így egy lecserélt vendégjátékos vette észre, hogy tolvajok jártak az öltözőben és szinte mindent elloptak.

A Díjözön csoportban játszott bajnokin a két csapat úgy döntött, nem vonulnak öltözőbe a szünetben, hanem csak térfelet cserélnek és folytatják a játékot.

Több százezer forintban tűntek el telefonok, ékszerek, ruhák, cipők és műszaki cikkek. Volt olyan játékos, aki mezítláb és papucsban hagyta el a nyírbogdányi pályát - írja a Szabolcs Online. Az eset után ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a demecseri rendőrség.

"A 80. percben lecseréltem Pető Gábort, aki egy ideig nézte a meccset, majd felsétált az öltözőbe, amit Bogdányban az általános iskolában alakítottak ki. Az ő telefonját meghagyták, azon hívta az ifiedzőt, és kérdezte: miért van nyitva az öltözőajtó? Érezte, hogy baj van, neki annyi volt a szerencséje, hogy őt nem rövidítették meg" - nyilatkozta Csapos Zsolt, a vendégek játékosedzője a lapnak.

"A lefújást követően bementünk az öltözőbe, akkor szembesültünk a lopás tényével. Mindenki a telefonjának hiányát vette észre először, majd folyamatosan jöttek az újabb panaszok. Eltűnt pénz, ékszer, továbbá márkás melegítőknek és cipőknek is nyoma veszett. Nekem például a jegygyűrűm, az aranynyakláncom is odalett, szép munkát végeztek" - tette hozzá Csapos.